Vrije Tijd

Een dagje naar Breda? Dit mag je niet missen.

Ben je van plan om een dagje naar Breda te gaan? Dan zijn er een aantal dingen die je niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan leuke restaurantjes, speciale plekjes, leuke activiteiten en nog veel meer. In dit artikel geven we je een aantal leuke tips zodat jouw dagje naar Breda niet mis kan lopen.

Eten en drinken in Breda

Naast alle sushi, italiaanse, tapas en griekse restaurants, is er nog genoeg om uit te kiezen. Ik heb twee grote favoriete restaurants in Breda. De eerste is Proeflokaal Bregje (die je waarschijnlijk al kent omdat het een keten is). Gelegen aan de haven en voor een vaste prijs van rond de €12,50, kan je elke avond genieten van een driegangendiner. En dan heb ik het over zeer goede kwaliteit. Het menu wisselt van tijd tot tijd en is elke avond vol. Ten tweede is Beer and Barrel in de buurt van het treinstation. De menukaart staat vol met gerechten die je zelf niet eens zou durven maken (althans met mijn kookkunsten). Portobello- en pompoenpureeburgers en ribburgers worden thuis gedroogd in de stomer, om er maar een paar te noemen. Echt om je vingers bij af te likken en dat met een interieur vertelt je. Voor andere goede restaurants kun je natuurlijk terecht op de Grote Markt en langs de haven.

Feesten in Breda

Een van Breda's rustigere (en ietwat verlaten) straten verandert in een hotspot voor mensen die 's avonds willen dansen en genieten van een drankje. Proost heeft veel ruimte  voor dansers (met twee verdiepingen), het is net zo gezellig en comfortabel als Bardancing Peddels. Het begint echt rond het middaguur en in de Vismarktstraat kun je tot diep in de nacht genieten. Ook voor kroketten van de muur of  versgebakken frietjes kun je in deze  straat terecht.

Vervoer naar Breda

Kom je vanuit een andere stad? Dan zijn er verschillende opties om naar Breda te komen. Denk bijvoorbeeld aan met de auto of met het openbaar vervoer. Wanneer je vanuit Amsterdam met de auto komt is het belangrijk dat je even goed oplet met alle drukt. Je wilt namelijk niet, wanneer je ’s ochtends met de auto vertrekt, dat je dan een aanrijding krijgt. Gebeurt dit toch en houd je er letsel aan over? Schakel dan een letselschade advocaat Amsterdam in. Gebeurt dit in Eindhoven dan kan je het beste een Letselschade advocaat Eindhoven inschakelen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *