‘Altijd
bereikbaar
en snel
ter plekke ’

Kantoorruimtes huur/koop

Breda Centraal heeft 21.300 m2 kantoorruimte. De eerste huurders zijn bekend. Zowel de belastingdienst als de rechtbank hebben hun strategische keuze al gemaakt. U bevindt zich dus in goed gezelschap.

impressie_kantoor.jpg
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Alle ruimtes worden casco opgeleverd en zijn flexibel in te delen. U kunt al huren vanaf 200 m2 bij voorkeur voor een periode van 5 of 10 jaar. Dat biedt continuïteit. Wilt u het zeker voor het onzekere, ga dan voor koop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkooppartijen.

 

Plug and Play

U bepaalt zelf welke faciliteiten en communicatietechnologie u nodig heeft. Ook de indeling van ruimtes en de inrichting van de werkplekken is volledig naar eigen smaak en wens. Daarna is het een kwestie van plug and play en u kunt van start.

 

Mobiliteit:  van Europees niveau

Vanwege de snelle verbinding met de Randstad en de ontsluiting tot Europa is Breda Centraal een geliefde vestigingsplaats voor grensoverschrijdende ondernemers. En wat dacht u van uw medewerkers? Met de bus, de trein, per fiets of te voet, in alle gevallen snel, veilig en gemakkelijk.

 

Werk en privé, volkomen in balans

Over uw medewerkers gesproken. Tijdens de lunch op zoek naar een verjaardagscadeau, na het werk informeel bijkletsen met je collega op het terras en in de trein naar huis alvast wat mailtjes wegwerken…. Breda Centraal ís het nieuwe werken. Op Breda Centraal zijn werk en privé volkomen in balans.

 

Het nieuwe werken

Werken hoeft niet immers altijd op kantoor. Met een mobiele telefoon, een laptop of tablet kun je je zaken overal regelen. Het voordeel van Breda Centraal is, dat je rechtstreeks vanuit je kantoor naar het inspirerende eettentje of zonovergoten terras loopt. Dat komt de productiviteit én het netwerk zeker ten goede!

 

AGENDA

Momenteel zijn er geen agendapunten
impressie_kantoor.jpg impressie_kantoor2.jpg impressie_kantoor3.jpg kantoor_ingang_buiten.jpg
impressie_kantoor2.jpg
IMPRESSIES

Klik hier

flexwerken.jpg
BESCHIKBAARHEID

Kantoorruimtes
Klik hier